Descargar EBOOK De la cuina a la taula en deu minuts autor VV.AA. gratis online


Descargar EBOOK De la cuina a la taula en deu minuts autor VV.AA. gratis online Título Del Libro: De la cuina a la taula en deu minuts
El autor del libro: VV.AA.
El editor: AMAT EDITORIAL
ISBN 13: 9788497356701
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 389 Kb

Read full description of the books:Fàcils i ràpides receptes explicades i il•lustrades, pas a pas, per a cuinar amb microones. Innovaràs en el teu menú diari i milloraràs les teves habilitats de cuina i la teva alimentació.Conèixer millor quins son els elements necessaris per seguir una alimentació equilibrada i quin és el seu temps de preparació ha estat el punt de partida d’aquest llibre de 35 receptes per a microones desenvolupades juntament amb Fundació Alícia. Receptes que prepararàs en només 10 minuts i en 3 passos i amb les que a més a més podràs conèixer consells necessaris per millorar el resultat dels seus plats. Recomanat per a tots aquells que vulguin estalviar temps a la cuina sense renunciar a cuinar plats deliciosos i sans.Per a la preparació de les receptes, s’ha comptat amb els millors cuiners, químics, tecnòlegs d’aliments, nutricionistes i dissenyadors.Inclou il•lustracions i fotografies que expliquen gràficament la elaboració de les receptes.Receptes amb ingredients que trobes a la cantonada de casa.Les 35 receptes son fàcils i molt ràpides de cuinar.Ferran Adrià és col•laborador de la Fundació Alícia, fundació dedicada a la innovació tecnològica en la cuina i que treballa per ser un referent dins l’àmbit de la investigació aplicada a la cuina.


El autor es VV.AA. escribió un interesante libro titulado De la cuina a la taula en deu minuts. El libro de la publicó la editorial AMAT EDITORIAL, y en este momento por el libro de De la cuina a la taula en deu minuts PDF ISBN (9788497356701) es necesario pagar 9.95 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro De la cuina a la taula en deu minuts EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor VV.AA., que te pueden gustar, igual que el libro de De la cuina a la taula en deu minuts EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de De la cuina a la taula en deu minuts EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF De la cuina a la taula en deu minuts PDF
Descargar en EPUB De la cuina a la taula en deu minuts EPUB
Descargar en DOC De la cuina a la taula en deu minuts DOC
Descargar en TXT De la cuina a la taula en deu minuts TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro De la cuina a la taula en deu minuts


Carlos

La mejor... y todavía más interesante, brillante, fascinante...

David

Uno de los mejores libros

Martina

A la lectura sin duda lo RECOMIENDO!!!

Ivan

El libro sorprende por su profundidad! Aconsejo leer.

Paula

Polémico libro!!!
Añadir comentario
Descargar EBOOK De la cuina a la taula en deu minuts autor VV.AA. gratis online

PDF: de-la-cuina-a-la-taula-en-deu-minuts.pdf De la cuina a la taula en deu minuts PDF
EPUB: de-la-cuina-a-la-taula-en-deu-minuts.epub De la cuina a la taula en deu minuts EPUB
DOC: de-la-cuina-a-la-taula-en-deu-minuts.doc De la cuina a la taula en deu minuts DOC
TXT: de-la-cuina-a-la-taula-en-deu-minuts.txt De la cuina a la taula en deu minuts TXT