Descargar EBOOK Excursions des de cases de turisme rural autor IGNASI VIDAL gratis online


Descargar EBOOK Excursions des de cases de turisme rural autor IGNASI VIDAL gratis online Título Del Libro: Excursions des de cases de turisme rural
El autor del libro: IGNASI VIDAL
El editor: COSSETANIA
ISBN 13: 9788497911191
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 742 Kb

Read full description of the books:En un context en què el turisme rural s’ha fet molt popular a Catalunya, aquest llibre es presenta com una guia de cases de turisme rural en què es descriuen excursions senzilles per fer des de cadascuna de les cases seleccionades. Es tracta, doncs, d’una guia diferent de les altres que recull un seguit d’excursions que poden ajudar a preparar un cap de setmana complet, i ofereix informació geogràfica i turística de les comarques i pobles on hi ha les cases, perquè el lector faci les caminades amb coneixement del context. La guia inclou l’Alt Empordà, la Garrotxa, el Ripollès, el Berguedà, la Cerdanya i el Solsonès. Són sis comarques muntanyenques de la Catalunya Vella plenes de masos, muntanyes, prats, rierols, boscos i pastures. Totes diferents, però amb paisatges extraordinaris. De cada comarca s’han escollit tres cases rurals en pobles diferents: algunes són cases de poble i altres, masies aïllades. De cada casa es ressenyen dues excursions, i això fa un total de 36 propostes. Són caminades i passejades pensades per a tots els públics: des de famílies amb canalla fins a jubilats i colles d’amics.

Joan Quintana (Barcelona, 1969). Professor de Cicles Formatius (especialitat Informàtica) a l’IES Jaume Balmes de Barcelona, i director d’Indicerural.com, portal de turisme rural. És soci del Centre Excursionista de Catalunya i té com a aficions la muntanya, la programació informàtica i tocar el saxòfon. Ignasi Vidal (Barcelona, 1968). Té les arrels en una masia voltada de boscos i camps, Can Vidal, al peu de la Tossa de Montbui. És instructor de l’Escola de Muntanya i també organitza sortides a la Secció de Muntanya del Centre Excursionista de Catalunya. Es dedica a la comptabilitat, però la seva gran afició és la muntanya.


El autor es IGNASI VIDAL escribió un interesante libro titulado Excursions des de cases de turisme rural. El libro de la publicó la editorial COSSETANIA, y en este momento por el libro de Excursions des de cases de turisme rural PDF ISBN (9788497911191) es necesario pagar 11.20 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Excursions des de cases de turisme rural EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor IGNASI VIDAL, que te pueden gustar, igual que el libro de Excursions des de cases de turisme rural EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Excursions des de cases de turisme rural EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Excursions des de cases de turisme rural PDF
Descargar en EPUB Excursions des de cases de turisme rural EPUB
Descargar en DOC Excursions des de cases de turisme rural DOC
Descargar en TXT Excursions des de cases de turisme rural TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Excursions des de cases de turisme rural


Alvaro

No es impresionante

Lucas

No es impresionante

Elena

La energía de texto

Antonio

Después de leer este libro, Su vida cambiará!

Aitana

El libro ha decepcionado, un poco de nuevo, un montón de "agua"!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Excursions des de cases de turisme rural autor IGNASI VIDAL gratis online

PDF: excursions-des-de-cases-de-turisme-rural.pdf Excursions des de cases de turisme rural PDF
EPUB: excursions-des-de-cases-de-turisme-rural.epub Excursions des de cases de turisme rural EPUB
DOC: excursions-des-de-cases-de-turisme-rural.doc Excursions des de cases de turisme rural DOC
TXT: excursions-des-de-cases-de-turisme-rural.txt Excursions des de cases de turisme rural TXT