Descargar EBOOK Què es pot fer amb la llengua? autor FELIX RUEDA gratis online


Descargar EBOOK Què es pot fer amb la llengua? autor FELIX RUEDA gratis online Título Del Libro: Què es pot fer amb la llengua?
El autor del libro: FELIX RUEDA
El editor: TERRA IGNOTA EDICIONES
ISBN 13: 9788494396724
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 6.83 Mb

Read full description of the books:"Un llibre per passar-te una bona estona jugant amb la lengua. Un llibre per aprendre catalá divertint-te
Què es pot fer amb la llengua? Es pot llegir com un llibre de frases ambigües divertides, d’acudits, de girs del llenguatge enfocats amb humor. Però també, com un llibre didàctic per reforçar l’aprenentatge del català, amb multitud de frases que podràs emprar per treballar l’accent diacrític, las frases fetes en català o la metàfora en el llenguatge comú i molts altres aspectes de la llengua enfocats d’una forma amena i divertida. Una alternativa al llibre clàssic, que divertirà als alumnes i als professors.
Què es pot fer amb la llengua? és un llibre que posa èmfasi en la vessant absurda, en l’ambigüitat i en l’amfibologia de la llengua catalana en clau d’humor. En aquest llibre es mostren les imperfeccions d’aquesta poderosa eina que és la paraula, per aprendre d’una forma divertida el desastre que provoca no encertar en la construcció gramatical.
Què es pot fer amb la llengua? és també un cant a la idiosincràsia del català, amb jocs de paraules i acudits basats en els girs del llenguatge i les vessants més divertides de la llengua catalana. Frases ambigües, cacofonies i homofonies que et faran riure. També trobaràs un divertit diccionari apòcrif, que reinterpreta el lèxic català amb ironia i humor. Frases fetes d’ús quotidià, onomatopeies, diminutius i molts altres aspectes divertits del llenguatge.

"


El autor es FELIX RUEDA escribió un interesante libro titulado Què es pot fer amb la llengua?. El libro de la publicó la editorial TERRA IGNOTA EDICIONES, y en este momento por el libro de Què es pot fer amb la llengua? PDF ISBN (9788494396724) es necesario pagar 14.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Què es pot fer amb la llengua? EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor FELIX RUEDA, que te pueden gustar, igual que el libro de Què es pot fer amb la llengua? EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Què es pot fer amb la llengua? EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Què es pot fer amb la llengua? PDF
Descargar en EPUB Què es pot fer amb la llengua? EPUB
Descargar en DOC Què es pot fer amb la llengua? DOC
Descargar en TXT Què es pot fer amb la llengua? TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Què es pot fer amb la llengua?


Miguel

El libro, que me ha cambiado la conciencia de

Marc

Un aspecto interesante desde el otro lado

Nerea

El mejor libro para niños de todas las generaciones!

Aitor

Mariposas en mi estómago muerto....

Sara

poner el papel higiénico! o en la chimenea!
Añadir comentario
Descargar EBOOK Què es pot fer amb la llengua? autor FELIX RUEDA gratis online

PDF: qu-es-pot-fer-amb-la-llengua.pdf Què es pot fer amb la llengua? PDF
EPUB: qu-es-pot-fer-amb-la-llengua.epub Què es pot fer amb la llengua? EPUB
DOC: qu-es-pot-fer-amb-la-llengua.doc Què es pot fer amb la llengua? DOC
TXT: qu-es-pot-fer-amb-la-llengua.txt Què es pot fer amb la llengua? TXT